Εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης και κίνησης φυσικού αερίου

/Εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης και κίνησης φυσικού αερίου
Εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης και κίνησης φυσικού αερίου 2017-10-04T11:25:22+03:00
 

Χρόνος μετατροπής

Οι περισσότερες μετατροπές υγραερίου και φυσικού αερίου χρειάζονται μία ημέρα για να ολοκληρωθούν, καθώς απαιτείται χαρτογράφηση του πρόσθετου εγκεφάλου με ειδικό λογισμικό αλλά και αρκετές δοκιμές, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.

 

Εγγύηση 2 ετών

H διάρκεια της εγγύησης είναι δύο χρόνια και καλύπτει οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί στο σύστημα υγραερίου ή φυσικού αερίου οφειλόμενη σε κάποιο ελάττωμα υλικού ή κατασκευής όπου το όχημα σας θα επισκευαστεί χωρίς καμία επιβάρυνση, εφόσον αυτή καλύπτεται από τους όρους της εγγύησης. Η εγγύηση συνιστάται στη δωρεάν αντικατάσταση ή την επισκευή των ελαττωματικών εξαρτημάτων.

 

ΚΤΕΟ – Γραφειοκρατία

Στον έλεγχο ΚΤΕΟ δε θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα, εφ΄ όσον η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε σε πιστοποιημένο μετατροπέα. Αφού λοιπόν κάνουμε τη μετατροπή, πρέπει να επισκεφθούμε ένα  ΚΤΕΟ, προκειμένου να πάρουμε βεβαίωση, ότι η μετατροπή έγινε σωστά και όλα τα επιπλέον μέρη που τοποθετήθηκαν έχουν πιστοποιηθεί και λειτουργούν σωστά. Εκεί πρέπει να προσκομίσουμε και υπεύθυνη δήλωση του μετατροπέα, τα στοιχεία του οποίου θα διασταυρωθούν με το Υπουργείο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι εγκεκριμένος ή όχι. Έπειτα,   αλλάζουμε την άδεια της κυκλοφορίας, η οποία στο εξής, δίπλα στον τύπο του καυσίμου, θα πρέπει να γράφει “υγραέριο” ή “φυσικό αέριο”, ακριβώς δίπλα από τον κωδικό της βενζίνης.